Merchandise

Hoi allemaal,

Mijn naam is Wendy van der Ven, bouwjaar 1975 en prettig gestoord. Getrouwd met Patrick van der Ven en we wonen lekker centraal in Nederland namelijk in Woerden. Een mooie stad waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben kantine beheerder op een school in Woerden waar 1500 leerllingen lopen en verzorg met met veel plezier elke dag hun lunch.

In 2010 is onze eerste trike gekocht, nooit gehuurd, allebei een rondje over een industrie terrein gereden en verkocht. Bij deze particulier dan ook onze trike gekocht. Onze eerste trike een Rewaco HS4 hebben we in Mijdrecht compleet verbouwd tot Het Groene Monster waar we met heel veel plezier op hebben gereden. Tot het moment dat er bij Walinga trikes een andere mooie trike stond. We hebben die gekocht en alles was goed behalve de kleur. Van het geld wat we kado hebben gekregen op ons 12,5 jarig huwelijks feest hebben we hem prachtig rood laten spuiten. Maar je bent triker en je wilt wat, dus 2 jaar geleden kwamen we onze huidige trike tegen bij Walinga trikes en we rijden nu een prachtig blauwe Rewaco RF1.

Na onze koop van onze eerste trike probeer je wat info te verzamelen en kwamen op internet toertochten tegen. We besluiten daar maar eens te kijken en we komen in aanraking met verschillende mensen die bij 3wheels lid zijn. Dit hebben wij ook gedaan en moet eerlijk zeggen dit voelt als thuis komen. De 3wheels familie is gezellig en zeker het jaarlijkse weekend vind ik fantastisch. Je komt tijd te kort om iedereen te spreken.

Nu kwam er een plekje van de merchandise vrij en werd mij gevraagd om deze op te vullen. Op zich had ik daar geen moeite mee maar Mark deed hier echt heel veel energie in steken. Zoveel tijd als hij er in stak kan ik gewoon echt niet waar maken aangezien ik naast trike rijden meerdere hobby's heb. Ik gaat mijn best doen om jullie allemaal weer te voorzien van prachtig mooie 3wheels items. Bestellingen kunnen altijd via mail gedaan worden en op toertochten en treffens probeer ik altijd spullen bij me te hebben. Mocht je vragen hebben stel ze gerust. Ken je me niet? Spreek me aan! Lijkt me erg gezellig.

Vriendelijke groet van Wendy van der Ven

Penningmeester / secretaris

Hallo,

Ik ben Wilbert Montens bouwjaar 1960 getrouwd met Ellie en samen hebben we 3 kinderen en 7 kleinkinderen.
Oorspronkelijk komen we uit Raamsdonksveer in Brabant maar i.v.m met mijn werk ben ik al 15 jaar woonachtig in Lopikerkapel een klein dorp aan de Lek.
Mijn werk bestaat uit het verkopen van het Canadese merk Adamson. Hier hebben we al vele popzalen en theaters mee voorzien van geluid in Nederland.

We rijden nu onze derde trike een Rewaco RF1 LT2, waar we erg blij mee zijn.
Na het eerste jaar zijn we lid geworden van DTA en 3Wheels daar hebben we vele nieuwe leuke en gezellige mensen leren kennen in de trike wereld.

Tijdens een van deze treffens ben ik dan ook benaderd of ik interesse had om bij 3Wheels penningmeester te willen worden. Ik heb er even over nagedacht en omdat ik het altijd naar mijn zin had heb ik de (jan)knoop doorgehakt en de functie op me genomen.

Ik ga mijn best doen om de vele jaren die Jowie met veel plezier en inzet heeft gedaan voort te zetten.

Ik hoop jullie graag te ontmoeten en het zal vast tijd kosten om de meeste te leren kennen, maar wil je iets weten of een gezellig babbeltje spreek me dan aan.

Wilbert Montens

Voorzitter

Jan Knoop

Bij Jan kun je terecht met al je algemene vragen over de club.
Stel je vragen het liefst per E-mail. Je E-mails worden snel beantwoord.

Telefoon: 06-55321228
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Even voorstellen


 

Vice voorzitter / beheer webdiensten

Perry van Brunschot

Perry is verantwoordelijk voor de online media zoals de website en de Facebook pagina. Wil je iets onder de aandacht brengen, heb je iets voor de agenda, vragen of opmerkingen met betrekking tot de online media? Doe dan gerust een beroep op hem. Heb je leuke foto's gemaakt tijdens een evenement? Stuur ze naar Perry en ze worden geplaatst op de website.
Wil je je opgeven als "Spare Wheel" voor het All 3Wheels treffen? Stuur een mail naar Perry!
Correspondentie liefst via E-mail.

Telefoon: 06-30537699
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Even voorstellen


 

Penningmeester / Secretaris

Wilbert Montens

Bij Wilbert kun je terecht met met al je vragen over je lidmaatschap en alle financiële zaken.
Stel je vragen het liefst per E-mail. Je E-mails worden snel beantwoord.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Even voorstellen 

Allround Bestuurslid

Kees van der Pijl

Bij Kees kun je terecht met vragen en opmerkingen met betrekking tot de club.
Stel je vragen per E-mail. Je E-mails worden snel beantwoord.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Even voorstellen


 

Merchandise

Wendy van der Ven

Bij Wendy kun je terecht met vragen en opmerkingen met betrekking tot de club.
En ook voor de merchandise. Stel je vragen per E-mail. Je E-mails worden snel beantwoord.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Even voorstellenRedactie

Jacqueline Borg

Bij Jacqueline kun je terecht met vragen, suggesties en opmerkingen over het magazine. Maar ook input is méér dan welkom. Dus heb je een verslag over een rit of een treffen of een verhaal over iets wat met trikes te maken heeft, laat het haar weten zodat het in het 3Wheels Magazine geplaatst kan worden. 
Communicatie liefst per E-mail.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Even voorstellen
3Wheels
Per adres: Lekdijk-Oost 16-102
3412 KT Lopikerkapel

 

Merchandise

Hallo,

Ik ben Mark van Hal en geboren in het topjaar 1968. Ik woon samen met mijn vrouw Hannie en de 2 jongste van 5 kinderen in ’s-Heerenberg. Daarnaast al weer een aantal jaren opa van 2 kleindochters. Doordeweeks ben ik werkzaam als controller bij een middelgroot bouwbedrijf in de achterhoek.

Sinds 2005 ben ik enthousiast triker. Ik heb in dat jaar een Boom Highway uit 1997 gekocht waar ik in de loop van de jaren enorm veel aan veranderd heb. Het is uiteindelijk een bloedsnel knettergroen ding geworden. Inmiddels is er een zwarte Boom Streetfighter uit 2007 bij gekomen waar ik graag lange afstanden mee rijd.

Het sfeertje van het trikewereldje sprak mij direct vanaf het begin aan. Altijd gezellig, geen kwaad woord en hoe gek of normaal je ook bent het is altijd goed. Het lidmaatschap van 3wheels paste daarom direct als een warme jas.

Inmiddels heb ik in de loop van de jaren veel van onze leden leren kennen en ik hoop in de komende tijd weer velen van jullie tegen te komen bij tourtochten, treffens, open dagen en andere gelegenheden.

Grote groeten Mark

Vice voorzitter / beheer webdiensten

Hallo,

Mijn naam is Perry van Brunschot.

Ik ben getrouwd met Anke en we wonen met veel genoegen in Ede, de meest bosrijke gemeente van Nederland gelegen in de zuid-west hoek van de veluwe. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant en ben door mijn werk in Ede beland. De centrale ligging bleek ook in mijn huidige werk ideaal. Ik werk bij een groot internationaal ICT bedrijf als data storage specialist in een IBM Mainframe omgeving.

We hebben in 2007 besloten om een trike te laten bouwen bij Bos's Trikes. Dit zonder ooit een meter te hebben gereden met een trike. We waren er gewoon van overtuigd dat we de juiste beslissing namen. Maart 2008 hebben we onze Jewel 1600 cc opgehaald en we hebben tot op de dag van vandaag geen spijt gehad van deze beslissing. Na 13 jaar en de nodige modificaties, waarvan de ombouw naar een 2 liter motor de meest ingrijpende is geweest, vonden we het tijd voor wat nieuws. Juni 2021 ruilden we de Jewel om voor een een Rewaco RF1 GT Touring.

Het eerste jaar hebben we even de kat uit de boom gekeken, rustig gewend raken aan de trike, All 3Wheels bezocht, lid geworden .... en ineens hoor je bij de familie. Een hele prettige ervaring die nog altijd voortduurt. Eind 2011 nam ik wegens omstandigheden tijdelijk het beheer van website en forum over. Dat bleek voor beide partijen erg goed te bevallen waardoor we besloten zo door te gaan.

Inmiddels heeft het forum plaats gemaakt voor een FaceBook pagina en heb ik naast de webdiensten ook de functie van vice voorzitter geaccepteerd.

Mocht je ideeën of vragen hebben met betrekking tot de website of de Facebook pagina, klop dan gerust bij me aan. We komen elkaar vast tegen.

Perry

Penningmeester / secretaris

Hallo,

Ik ben Jan-Willem Hermans (alias Jowie). Geboren in 1958 en getrouwd met Tanja en een zoon Pim. Woon in Vlijmen onder de rook van Den Bosch langs de rand van de mooie Brabantse Loonse en Drunense Duinen. Wij zijn in 2000 naar Brabant verhuist voor mijn werk, van uit het midden van het land. Na even aftasten bevalt ons het Brabantse land en leven goed en we genieten volop. Ben werkzaam in de staal constructies waar ik in de verkoop zit van buizen voor weg en waterbouw, zoals sluizen en kademuren.

Trike rijden is mijn grootste hobby, sinds 2007 rijden we met z’n drieën op een BOS’S Jewel. Deze hebben we gekocht op het All-3wheels in dat jaar. Het begon met een 1600 die ons 2 seizoenen heerlijk heeft rond gereden. Nu mag ik rond rijden op een BOS’S Jewel met een 2 liter motor en rondom schijfremmen. Heb er de laatste tijd maar paar dingen aan veranderd want hij was al reuze compleet.

We zijn gelijk lid geworden van 3Wheels en al snel hebben we het tikerwereldje leren kennen als een gezellige en vrolijke groep mensen, en heb regelmatig mee gereden in tochten. Daarnaast rijden we regelmatig een dagje met z’n drieën door het mooie Nederland.

Op de All-3Wheels treffens heb ik het altijd prima naar m’n zin en hielp hier en daar een handje. Een trike-club waar iedereen zich zelf kan en mag zijn. Dit heeft mij aan het denken gezet om dit gewoon door te zetten met wat meer energie.

Hoop jullie te zien en spreek me aan voor vragen, informatie of een gezellige babbel.

Hou de glimmende kant boven,

Jowie

Allround bestuurslid

Ik ben Kees van der Pijl, 58 jaar, geboren in Werkendam.
Ik woon alweer bijna 35 jaar in Nieuwendijk, ben getrouwd met Maja, vader van dochter Lisette en opa van kleinzoon Stef.
Ik ben werkzaam als schipper in de weg en waterbouw, bij de firma Busker in Zaltbommel.

Enige tijd geleden ben ik benaderd of ik zin had om bij 3Wheels te komen in het bestuur, na enig nadenken lijkt het me heel leuk om te doen.
Wij rijden zelf al meer dan 10 jaar trike, eerst een Cosmopolitan en nu een Boom trike.
Mijn werk als schipper zal het niet altijd toelaten om overal bij aanwezig te zijn maar we vinden daar vast een oplossing voor.

Voor degene die ik niet persoonlijk ken, gaat daar vast verandering in komen, ik hoop vele van jullie te zien!

Hartelijke groet,

Kees van der Pijl

Woordje van de voorzitter

Hallo,

Mijn naam is Jan Knoop, ik ben getrouwd met Anita samen hebben wij 4 kinderen en zijn wij de trotse opa en oma van een kleinkind.
Ik ben in 1965 te Schoonhoven geboren en momenteel wonen wij in Gorinchem, ik ben zoals ze dat noemen zelfstandig ondernemer en mijn bouwbedrijf is gevestigd te Arkel.

Toen wij in 2009 wegens gezondheidsredenen van Anita geen quad meer konden rijden zijn wij op zoek gegaan naar iets anders om vooral SAMEN te kunnen doen. Na lang zoeken kwamen wij terecht op een trike, nooit proefgereden maar gewoon een via marktplaats gekocht en deze hebben wij in de loop der jaren geheel naar onze zin verbouwd en laten verbouwen. Wij rijden een Cosmopolitan-Chopper maar hebben hem omgedoopt tot een Lewaco hoe dit zo gekomen is leg ik wel uit als we elkaar eens ergens tegenkomen.

Toen wij de trike kochten zijn wij gelijk lid geworden van 3Wheels en zijn op veel treffens te vinden want trike rijden is echt onze passie.

Toen afgelopen All 3Wheels bleek dat het bestuur mensen nodig had heb ik best even getwijfeld want het is toch best wel een verantwoording en ook is het moeilijk om iets te organiseren waar voor een ieder wat te doen is en bovenal waar iedereen het naar zijn zin heeft. Dit heeft geleid tot het feit dat ik per september 2016 de functie voorzitter heb gekregen.

Ik heb er heel veel zin in en wie weet waar we elkaar nog eens tegenkomen, ik ben altijd in voor een gezellige babbel en vernieuwende ideeën zijn altijd welkom.

Redactie

Hallo

Ik ben Jacqueline Borg, geboren op 20 september 1963 in Gorinchem en daar woon ik nog steeds. Ik heb 2,5 jaar in Capelle aan den IJssel gewoond, maar toch weer terug naar het oude vertrouwde Gorinchem. Ik woon samen met mijn dochter van 20 jaar en 2 katten.

Mij is gevraagd om het magazine van 3Wheels te gaan maken en daar heb ik positief op geantwoord, ik ben grafisch vormgever van beroep, dus vind het leuk om dit soort dingen te maken. Daarna kwam ook de vraag of ik wilde plaatsnemen in het bestuur. Na enige bedenktijd heb ik ook daar ja op geantwoord.

Mijn eerste Trike ervaring heb ik pas sinds vorig jaar april, ik ben toen meegeweest tijdens de Zegeningenrit in Made. Ik heb (nog) geen Trike, maar je weet maar nooit. Je bent tenslotte nooit te oud om aan iets nieuws te beginnen.

Mocht je leuke verhalen hebben voor het magazine, aarzel dan niet om ze naar me op te sturen.

Het zal vast even duren totdat ik iedereen ken, maar dat komt vast helemaal goed.

Koop nu een trike kalender en steun een goed doel

Wilt u ook bij 3Wheels adverteren? Klik in het hoofdmenu op "Adverteren" voor meer informatie.
Hier vindt u ook een compleet overzicht van al onze adverteerders.

Ga naar boven