Woordje van de voorzitter

Hallo,

Mijn naam is Jan Knoop, ik ben getrouwd met Anita samen hebben wij 4 kinderen en zijn wij de trotse opa en oma van een kleinkind.
Ik ben in 1965 te Schoonhoven geboren en momenteel wonen wij in Gorinchem, ik ben zoals ze dat noemen zelfstandig ondernemer en mijn bouwbedrijf is gevestigd te Arkel.

Toen wij in 2009 wegens gezondheidsredenen van Anita geen quad meer konden rijden zijn wij op zoek gegaan naar iets anders om vooral SAMEN te kunnen doen. Na lang zoeken kwamen wij terecht op een trike, nooit proefgereden maar gewoon een via marktplaats gekocht en deze hebben wij in de loop der jaren geheel naar onze zin verbouwd en laten verbouwen. Wij rijden een Cosmopolitan-Chopper maar hebben hem omgedoopt tot een Lewaco hoe dit zo gekomen is leg ik wel uit als we elkaar eens ergens tegenkomen.

Toen wij de trike kochten zijn wij gelijk lid geworden van 3Wheels en zijn op veel treffens te vinden want trike rijden is echt onze passie.

Toen afgelopen All 3Wheels bleek dat het bestuur mensen nodig had heb ik best even getwijfeld want het is toch best wel een verantwoording en ook is het moeilijk om iets te organiseren waar voor een ieder wat te doen is en bovenal waar iedereen het naar zijn zin heeft. Dit heeft geleid tot het feit dat ik per september 2016 de functie voorzitter heb gekregen.

Ik heb er heel veel zin in en wie weet waar we elkaar nog eens tegenkomen, ik ben altijd in voor een gezellige babbel en vernieuwende idee├źn zijn altijd welkom.