Vice voorzitter / beheer webdiensten

Hallo,

Mijn naam is Perry van Brunschot.

Ik ben getrouwd met Anke en we wonen met veel genoegen in Ede, de meest bosrijke gemeente van Nederland gelegen in de zuid-west hoek van de veluwe. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant en ben door mijn werk in Ede beland. De centrale ligging bleek ook in mijn huidige werk ideaal. Ik werk bij een groot internationaal ICT bedrijf als data storage specialist in een IBM Mainframe omgeving.

We hebben in 2007 besloten om een trike te laten bouwen bij Bos's Trikes. Dit zonder ooit een meter te hebben gereden met een trike. We waren er gewoon van overtuigd dat we de juiste beslissing namen. Maart 2008 hebben we onze Jewel 1600 cc opgehaald en we hebben tot op de dag van vandaag geen spijt gehad van deze beslissing. Na 13 jaar en de nodige modificaties, waarvan de ombouw naar een 2 liter motor de meest ingrijpende is geweest, vonden we het tijd voor wat nieuws. Juni 2021 ruilden we de Jewel om voor een een Rewaco RF1 GT Touring.

Het eerste jaar hebben we even de kat uit de boom gekeken, rustig gewend raken aan de trike, All 3Wheels bezocht, lid geworden .... en ineens hoor je bij de familie. Een hele prettige ervaring die nog altijd voortduurt. Eind 2011 nam ik wegens omstandigheden tijdelijk het beheer van website en forum over. Dat bleek voor beide partijen erg goed te bevallen waardoor we besloten zo door te gaan.

Inmiddels heeft het forum plaats gemaakt voor een FaceBook pagina en heb ik naast de webdiensten ook de functie van vice voorzitter geaccepteerd.

Mocht je idee├źn of vragen hebben met betrekking tot de website of de Facebook pagina, klop dan gerust bij me aan. We komen elkaar vast tegen.

Perry