Op 17 December 2001 was 3Wheels een feit.
Inmiddels zijn we met de club alweer een paar jaartjes verder.
We hebben er met z'n allen hard aan getrokken om de club tot een succes te maken. En dat is ook gelukt als we kijken naar de vele reacties die we krijgen uit het hele land en ook uit het buitenland (met name uit Belgiƫ)!

De grote opkomst op ons All 3Wheels-treffen liegt er niet om en ook het aantal leden (dat nog steeds langzaam toeneemt) zijn het bewijs dat het enthousiasme niet alleen van onze kant komt!

Er is bij 3Wheels gekozen voor een stichting, we willen namelijk geen winst maken, maar een informatiepunt voor Trikers (en iedereen die er een wil worden) zijn.

Omdat we een Stichting zijn hebben we dus geen leden maar "donateurs" (wij blijven voor het gemak wel leden zeggen) en kunnen we dus ook geen winst maken. Alle donaties (d.m.v. advertenties en contributie) komen ten goede aan de donateurs (leden) in de vorm van een magazine, toertochten, feesten en evenementen.

Wij zijn een super-enthousiaste groep die deze Trikeclub tot een actieve en gezellige club willen maken. Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen, daar hebben we jullie (de leden) voor nodig. Vergeet dus niet om je snel in te schrijven.

Aarzel niet om contact met een van ons op te nemen met je verhalen, verslagen, foto's, vragen, reacties of zomaar een praatje. Je kunt ook een advertentie voor je bedrijf in ons blad plaatsen. Lees hier over de mogelijkheden.