Trike verjaardag kalender

Sexy dames op trikes voor het goede doel

Af en toe organiseert Trikeclub 3Wheels een ludieke actie om geld op te halen voor Stichting Opkikker, een organisatie die langdurig zieke kinderen een leuke dag bezorgt. Voor de actie van dit jaar is een groep aantrekkelijke dames gevraagd om te poseren op een trike verjaardagskalender. Alle winst die met de verkoop van de kalender wordt opgehaald, gaat regelrecht naar het goede doel.


De makers van de kalender zijn blij met het resultaat. “Het is een veelzijdige kalender geworden met op iedere pagina weer een heel andere sfeer,” aldus Renincy Sommers en Erwin, twee van de organisatoren achter dit project, “dat was niet mogelijk geweest zonder alle partijen die vrijwillig hebben meegewerkt.” De lijst van vrijwilligers liegt er inderdaad niet om. Verschillende trikerijders stelden hun trike ter beschikking voor de shoot, waar meerdere fotografen in de winkel van Bos´s Trikes zorgden voor indrukwekkende shots van zowel de trikes als van appetijtelijke pin-ups, een zeemeermin, sexy gangsters, prachtige bruiden en vele andere typetjes. Verder hebben ook onder andere een personal stylist, bruidsmodezaak, een team van vormgevers en zelfs een FHM buurmeisje hun stempel gedrukt op het resultaat. De laatste pagina van de kalender bevat een foto overzicht met foto´s van achter de schermen.

De kalenders zijn te koop via onderstaande verkooppunten of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het gaat om verjaardagskalenders, die dus meerdere jaren te gebruiken zijn. De prijs is €15,- per stuk, waarvan de winst naar Stichting Opkikker gaat.

Verkooppunten:

Trike Centrum Vinkeveen - Constructieweg 23a, 3641 SB Mijdrecht
Walinga Trikes - Beuckenswijkstraat 50, 8565 HH Sondel
Perry van Brunschot in Ede - via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.