Merchandise

Hallo,

Ik ben Mark van Hal en geboren in het topjaar 1968. Ik woon samen met mijn vrouw Hannie en de 2 jongste van 5 kinderen in ’s-Heerenberg. Daarnaast al weer een aantal jaren opa van 2 kleindochters. Doordeweeks ben ik werkzaam als controller bij een middelgroot bouwbedrijf in de achterhoek.

Sinds 2005 ben ik enthousiast triker. Ik heb in dat jaar een Boom Highway uit 1997 gekocht waar ik in de loop van de jaren enorm veel aan veranderd heb. Het is uiteindelijk een bloedsnel knettergroen ding geworden. Inmiddels is er een zwarte Boom Streetfighter uit 2007 bij gekomen waar ik graag lange afstanden mee rijd.

Het sfeertje van het trikewereldje sprak mij direct vanaf het begin aan. Altijd gezellig, geen kwaad woord en hoe gek of normaal je ook bent het is altijd goed. Het lidmaatschap van 3wheels paste daarom direct als een warme jas.

Inmiddels heb ik in de loop van de jaren veel van onze leden leren kennen en ik hoop in de komende tijd weer velen van jullie tegen te komen bij tourtochten, treffens, open dagen en andere gelegenheden.

Grote groeten Mark

Vice voorzitter / beheer webdiensten

Hallo,

Mijn naam is Perry van Brunschot.

Ik ben getrouwd met Anke en we wonen met veel genoegen in Ede, de meest bosrijke gemeente van Nederland gelegen in de zuid-west hoek van de veluwe. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant en ben door mijn werk in Ede beland. De centrale ligging bleek ook in mijn huidige werk ideaal. Ik werk bij een groot internationaal ICT bedrijf als data storage specialist in een IBM Mainframe omgeving.

We hebben in 2007 besloten om een trike te laten bouwen bij Bos's Trikes. Dit zonder ooit een meter te hebben gereden met een trike. We waren er gewoon van overtuigd dat we de juiste beslissing namen. Maart 2008 hebben we onze Jewel 1600 cc opgehaald en we hebben tot op de dag van vandaag geen spijt gehad van deze beslissing. Natuurlijk hebben we al wel de nodige modificaties achter de rug. Waarvan de meest recente een ombouw naar een 2 liter motor is geweest.

Het eerste jaar hebben we even de kat uit de boom gekeken, rustig gewend raken aan de trike, All 3Wheels bezocht, lid geworden .... en ineens hoor je bij de familie. Een hele prettige ervaring die nog altijd voortduurt. Eind 2011 nam ik wegens omstandigheden tijdelijk het beheer van website en forum over. Dat bleek voor beide partijen erg goed te bevallen waardoor we besloten zo door te gaan.

Inmiddels heeft het forum plaats gemaakt voor een FaceBook pagina en heb ik naast de webdiensten ook de functie van vice voorzitter geaccepteerd.

Mocht je ideeën of vragen hebben met betrekking tot de website of de Facebook pagina, klop dan gerust bij me aan. We komen elkaar vast tegen.

Perry

Penningmeester / secretaris

Hallo,

Ik ben Wilbert Montens bouwjaar 1960 getrouwd met Ellie en samen hebben we 3 kinderen en 7 kleinkinderen.
Oorspronkelijk komen we uit Raamsdonksveer in Brabant maar i.v.m met mijn werk ben ik al 15 jaar woonachtig in Lopikerkapel een klein dorp aan de Lek.
Mijn werk bestaat uit het verkopen van het Canadese merk Adamson. Hier hebben we al vele popzalen en theaters mee voorzien van geluid in Nederland.

We rijden nu onze derde trike een Rewaco RF1 LT2, waar we erg blij mee zijn.
Na het eerste jaar zijn we lid geworden van DTA en 3Wheels daar hebben we vele nieuwe leuke en gezellige mensen leren kennen in de trike wereld.

Tijdens een van deze treffens ben ik dan ook benaderd of ik interesse had om bij 3Wheels penningmeester te willen worden. Ik heb er even over nagedacht en omdat ik het altijd naar mijn zin had heb ik de (jan)knoop doorgehakt en de functie op me genomen.

Ik ga mijn best doen om de vele jaren die Jowie met veel plezier en inzet heeft gedaan voort te zetten.

Ik hoop jullie graag te ontmoeten en het zal vast tijd kosten om de meeste te leren kennen, maar wil je iets weten of een gezellig babbeltje spreek me dan aan.

Wilbert Montens

Penningmeester / secretaris

Hallo,

Ik ben Jan-Willem Hermans (alias Jowie). Geboren in 1958 en getrouwd met Tanja en een zoon Pim. Woon in Vlijmen onder de rook van Den Bosch langs de rand van de mooie Brabantse Loonse en Drunense Duinen. Wij zijn in 2000 naar Brabant verhuist voor mijn werk, van uit het midden van het land. Na even aftasten bevalt ons het Brabantse land en leven goed en we genieten volop. Ben werkzaam in de staal constructies waar ik in de verkoop zit van buizen voor weg en waterbouw, zoals sluizen en kademuren.

Trike rijden is mijn grootste hobby, sinds 2007 rijden we met z’n drieën op een BOS’S Jewel. Deze hebben we gekocht op het All-3wheels in dat jaar. Het begon met een 1600 die ons 2 seizoenen heerlijk heeft rond gereden. Nu mag ik rond rijden op een BOS’S Jewel met een 2 liter motor en rondom schijfremmen. Heb er de laatste tijd maar paar dingen aan veranderd want hij was al reuze compleet.

We zijn gelijk lid geworden van 3Wheels en al snel hebben we het tikerwereldje leren kennen als een gezellige en vrolijke groep mensen, en heb regelmatig mee gereden in tochten. Daarnaast rijden we regelmatig een dagje met z’n drieën door het mooie Nederland.

Op de All-3Wheels treffens heb ik het altijd prima naar m’n zin en hielp hier en daar een handje. Een trike-club waar iedereen zich zelf kan en mag zijn. Dit heeft mij aan het denken gezet om dit gewoon door te zetten met wat meer energie.

Hoop jullie te zien en spreek me aan voor vragen, informatie of een gezellige babbel.

Hou de glimmende kant boven,

Jowie

Allround bestuurslid

Ik ben Kees van der Pijl, 58 jaar, geboren in Werkendam.
Ik woon alweer bijna 35 jaar in Nieuwendijk, ben getrouwd met Maja, vader van dochter Lisette en opa van kleinzoon Stef.
Ik ben werkzaam als schipper in de weg en waterbouw, bij de firma Busker in Zaltbommel.

Enige tijd geleden ben ik benaderd of ik zin had om bij 3Wheels te komen in het bestuur, na enig nadenken lijkt het me heel leuk om te doen.
Wij rijden zelf al meer dan 10 jaar trike, eerst een Cosmopolitan en nu een Boom trike.
Mijn werk als schipper zal het niet altijd toelaten om overal bij aanwezig te zijn maar we vinden daar vast een oplossing voor.

Voor degene die ik niet persoonlijk ken, gaat daar vast verandering in komen, ik hoop vele van jullie te zien!

Hartelijke groet,

Kees van der Pijl

Wilt u ook bij 3Wheels adverteren? Klik in het hoofdmenu op "Adverteren" voor meer informatie.
Hier vindt u ook een uitgebreid overzicht van onze adverteerders met daarnaast alle relevante contact- en websitegegevens.

Ga naar boven