Merchandise

Hoi allemaal,

Mijn naam is Wendy van der Ven, bouwjaar 1975 en prettig gestoord. Getrouwd met Patrick van der Ven en we wonen lekker centraal in Nederland namelijk in Woerden. Een mooie stad waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben kantine beheerder op een school in Woerden waar 1500 leerllingen lopen en verzorg met met veel plezier elke dag hun lunch.

In 2010 is onze eerste trike gekocht, nooit gehuurd, allebei een rondje over een industrie terrein gereden en verkocht. Bij deze particulier dan ook onze trike gekocht. Onze eerste trike een Rewaco HS4 hebben we in Mijdrecht compleet verbouwd tot Het Groene Monster waar we met heel veel plezier op hebben gereden. Tot het moment dat er bij Walinga trikes een andere mooie trike stond. We hebben die gekocht en alles was goed behalve de kleur. Van het geld wat we kado hebben gekregen op ons 12,5 jarig huwelijks feest hebben we hem prachtig rood laten spuiten. Maar je bent triker en je wilt wat, dus 2 jaar geleden kwamen we onze huidige trike tegen bij Walinga trikes en we rijden nu een prachtig blauwe Rewaco RF1.

Na onze koop van onze eerste trike probeer je wat info te verzamelen en kwamen op internet toertochten tegen. We besluiten daar maar eens te kijken en we komen in aanraking met verschillende mensen die bij 3wheels lid zijn. Dit hebben wij ook gedaan en moet eerlijk zeggen dit voelt als thuis komen. De 3wheels familie is gezellig en zeker het jaarlijkse weekend vind ik fantastisch. Je komt tijd te kort om iedereen te spreken.

Nu kwam er een plekje van de merchandise vrij en werd mij gevraagd om deze op te vullen. Op zich had ik daar geen moeite mee maar Mark deed hier echt heel veel energie in steken. Zoveel tijd als hij er in stak kan ik gewoon echt niet waar maken aangezien ik naast trike rijden meerdere hobby's heb. Ik gaat mijn best doen om jullie allemaal weer te voorzien van prachtig mooie 3wheels items. Bestellingen kunnen altijd via mail gedaan worden en op toertochten en treffens probeer ik altijd spullen bij me te hebben. Mocht je vragen hebben stel ze gerust. Ken je me niet? Spreek me aan! Lijkt me erg gezellig.

Vriendelijke groet van Wendy van der Ven