Merchandise

Hallo,

Ik ben Mark van Hal en geboren in het topjaar 1968. Ik woon samen met mijn vrouw Hannie en de 2 jongste van 5 kinderen in ’s-Heerenberg. Daarnaast al weer een aantal jaren opa van 2 kleindochters. Doordeweeks ben ik werkzaam als controller bij een middelgroot bouwbedrijf in de achterhoek.

Sinds 2005 ben ik enthousiast triker. Ik heb in dat jaar een Boom Highway uit 1997 gekocht waar ik in de loop van de jaren enorm veel aan veranderd heb. Het is uiteindelijk een bloedsnel knettergroen ding geworden. Inmiddels is er een zwarte Boom Streetfighter uit 2007 bij gekomen waar ik graag lange afstanden mee rijd.

Het sfeertje van het trikewereldje sprak mij direct vanaf het begin aan. Altijd gezellig, geen kwaad woord en hoe gek of normaal je ook bent het is altijd goed. Het lidmaatschap van 3wheels paste daarom direct als een warme jas.

Inmiddels heb ik in de loop van de jaren veel van onze leden leren kennen en ik hoop in de komende tijd weer velen van jullie tegen te komen bij tourtochten, treffens, open dagen en andere gelegenheden.

Grote groeten Mark