Penningmeester / secretaris

Hallo,

Ik ben Jan-Willem Hermans (alias Jowie). Geboren in 1958 en getrouwd met Tanja en een zoon Pim. Woon in Vlijmen onder de rook van Den Bosch langs de rand van de mooie Brabantse Loonse en Drunense Duinen. Wij zijn in 2000 naar Brabant verhuist voor mijn werk, van uit het midden van het land. Na even aftasten bevalt ons het Brabantse land en leven goed en we genieten volop. Ben werkzaam in de staal constructies waar ik in de verkoop zit van buizen voor weg en waterbouw, zoals sluizen en kademuren.

Trike rijden is mijn grootste hobby, sinds 2007 rijden we met z’n drieën op een BOS’S Jewel. Deze hebben we gekocht op het All-3wheels in dat jaar. Het begon met een 1600 die ons 2 seizoenen heerlijk heeft rond gereden. Nu mag ik rond rijden op een BOS’S Jewel met een 2 liter motor en rondom schijfremmen. Heb er de laatste tijd maar paar dingen aan veranderd want hij was al reuze compleet.

We zijn gelijk lid geworden van 3Wheels en al snel hebben we het tikerwereldje leren kennen als een gezellige en vrolijke groep mensen, en heb regelmatig mee gereden in tochten. Daarnaast rijden we regelmatig een dagje met z’n drieën door het mooie Nederland.

Op de All-3Wheels treffens heb ik het altijd prima naar m’n zin en hielp hier en daar een handje. Een trike-club waar iedereen zich zelf kan en mag zijn. Dit heeft mij aan het denken gezet om dit gewoon door te zetten met wat meer energie.

Hoop jullie te zien en spreek me aan voor vragen, informatie of een gezellige babbel.

Hou de glimmende kant boven,

Jowie